Εργαστήρι “Φωνή Ρυθμός Παραδοσιακό Τραγούδι”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 5 ΜΑΪ́ΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 9:15 Μ.Μ. – 10:45 Μ.Μ.

Evergreen Yoga Studios Patras

Φωνή Ρυθμός Παραδοσιακό Τραγούδι

Στην Πάτρα στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Evergreen Yoga Studios Patras, από την Παρασκευή 5/5 και κάθε Παρασκευή στις 21.15-22.45 ταξιδεύουμε μέσα μας, στο παρελθόν και το παρόν, με την φωνή μας, τον ρυθμό και το παραδοσιακό τραγούδι.
Με διάθεση έκφρασης και δημιουργίας, με ανοιχτή καρδιά για σύνδεση, αυτογνωσία και ενδυνάμωση με αποδοχή στη μοναδικότητα.

Απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες.
Γνώση θεωρίας μουσικής δεν απαιτείται, ωστόσο είναι ευπρόσδεκτη.
* Φοράμε άνετα ρούχα, κινούμαστε σε χώρο χωρίς παπούτσια.
Συντονισμός: Αρετή Μίγγου – www.tettiyes.gr
Που: Evergreen Yoga Studios Πάτρα, Κανακάρη 101Β

Πληροφορίες εργαστηρίου:

Η Φωνή μας είναι σημαντικό κομμάτι της ταυτότητάς μας και οποιαδήποτε χρήση της, κινητοποιεί μηχανισμούς που παράγουν δόνηση και περιλαμβάνουν την αναπνοή, το μυικό μας σύστημα, τα συναισθήματα, την ενέργειά μας.
Στο εργαστήρι “Φωνή, ρυθμός, παραδοσιακό τραγούδι” προτείνουμε μεθοδολογία και ασκήσεις που στοχεύουν στην κατάλληλη ενεργοποίηση αυτών των μηχανισμών, ώστε να ξεκλειδώσουμε και να υποστηρίξουμε την φωνή μας, με σκοπό να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες που μας παρέχει για καλλιτεχνική έκφραση και ταυτόχρονα ενίσχυση της εσωτερικής μας δύναμης και αυτοθεραπείας.
Η Φωνητική και κινητική Ρυθμολογία ως μέρος αυτής της μεθοδολογίας, εκτός από την γνώση που μας παρέχει, λειτουργεί συμπληρωματικά ανεβάζοντας την ενέργεια και οδηγώντας στην σύνδεση της ομάδας και ενίοτε στην κάθαρσή της. Ο ρυθμός μέσα μας, έχει καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ύπαρξη μας και η θεραπευτική του δύναμη είναι δεδομένη υποστηρίζοντας με τον δικό του τρόπο την φωνή μας.
Εστιάζοντας στον βαθύτερο εαυτό μας είναι θεμιτό να συνδεθούμε με το Παραδοσιακό Τραγούδι, ζωντανό κομμάτι της συλλογικής μας μνήμης και πηγή αυτογνωσίας.
Μέσα από αυτό προσκαλούμε τα συναισθήματα που έχουμε βιώσει συλλογικά στο παρελθόν, να ξαναβιωθούν σε ένα νέο δημιουργικό πλαίσιο. Οδηγούμαστε στην αποδοχή τους και επιτρέπουμε την επεξεργασία τους και τον επαναπροσδιορισμό τους, δίνοντας ταυτόχρονα, μια άμεση, καλλιτεχνική οπτική στο ομαδικό παραδοσιακό τραγούδι.

Κόστος: 40€ τον μήνα (4 μαθήματα) και αντίστοιχα 30€ άνεργοι, φοιτητές, συνταξιούχοι, αμεα κλπ.
ή 12€ για μεμονωμένη συμμετοχή (drop in) και αντίστοιχα 9€ ευρώ άνεργοι, φοιτητές, συνταξιούχοι, αμεα κλπ.
*Πλέον φπα

Δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες email: aretimiggou@gmail.com , τηλ. 6977366047. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.